Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Τι ζητάμε;

Τι ζητάμε;

Η μυθολογία και ιστορία των δράκων είναι τεράστια και υπάρχει σε κάθε χώρα και σε κάθε πολιτισμό και στην παλιά και στην σύγχρονη εποχή, διατηρώντας μερικές φορές σημαντικές διαφορές.
Αυτό που θέλουμε να μας γράψετε είναι μια σειρά από διηγήματα που να ζωντανεύουν τον κόσμο και τη μυθολογία των δράκων.
Υπάρχουν μυθολογίες για δράκους στην Ελλάδα, στις Σλαβικές χώρες, στην Ρουμανία, στην Ρωσία, στην Αρμενία, στην Ινδία, στην Περσία, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στο Βιετνάμ, στην Κορέα και στην Δυτική Ευρώπη και με διάφορες μορφές σε πολλές άλλες χώρες και μέρη του κόσμου. Και υπάρχουν βέβαια αναφορές και σε πολλές θρησκείες, όπως στον Χριστιανισμό, με τη γνωστή ιστορία, Ο Άγιος Γεώργιος και ο Δράκος.
Βέβαια οι κυρίαρχες αναφορές στην εποχή μας προέρχονται από την Αγγλο-σαξονική μυθολογία.
Αυτό που δεν επιτρέπετε είναι να γράψετε fan fiction. Δηλαδή ιστορίες για δράκους βασισμένες σε φανταστικά σύμπαντα που τα επινόησαν γνωστοί συγγραφείς του φανταστικού, σαν το Games of Thrones.

Αυτά που αναφέρονται εδώ είναι ένας οδηγός.
Το κείμενο σας μπορεί να είναι επηρεασμένο από οποιαδήποτε μυθολογία για Δράκους και να αναφέρεται σε οποιαδήποτε εποχή.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για διευκρίνιση θα χαρούμε να σας απαντήσουμε στο e_mail:
universepaths@yahoo.com




Φόρμα για αποστολή μαζί με τα διηγήματα:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό):
E_mail επικοινωνίας:
[Η φόρμα με τα στοιχεία να υπάρχει και στο email και μέσα στο αρχείο με τα διηγήματα. Να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα στο διήγημα ο τίτλος του διηγήματος και το όνομα του/της συγγραφέως. Μην στέλνετε κείμενα χωρίς να υπάρχει μέσα όνομα συγγραφέα και τίτλος. Αποστολές κειμένων με ελλιπή στοιχεία θα ακυρώνονται].


Περιμένουμε τα κείμενα από όλους σας. Δεν έχει σημασία άμα σας γνωρίζουμε ή όχι ή αν έχετε εκδώσει κάτι ή το οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει μόνο άμα γράφετε! Άμα γράφετε περιμένουμε τα κείμενα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου